Lektor

Barbora  Mikulková

Barbora Mikulková

modelka a fotomodelka

Barbora Mikulková je profesionální modelka a fotomodelka, která se již několik let úspěšně pohybuje v oblasti módního průmyslu. Díky své bohaté praxi v modelingu a zkušenostem z castingů má dokonalý přehled o tom, co je potřeba k tomu, aby se člověk prosadil ve světě modelingu. Barbora ví, jak důležité je správné držení těla, ladná chůze a sebevědomé vystupování, což jsou klíčové prvky, které předává svým studentům na kurzech dětské modelové chůze. Jejím cílem je nejen naučit děti, jak se správně pohybovat po mole, ale také je vést k tomu, aby si byly samy sebou jisté a zvládly vystupovat před publikem s grácií.

Během své kariéry se Barbora účastnila mnoha fotografování, včetně významných kampaní pro prestižní klienty. Pracovala například na focení pro platformu Spotify.com, kde se podílela na vizuálních kampaních zaměřených na moderní hudební trendy. Díky svým zkušenostem v oblasti pózování a focení přináší dětem cenné rady nejen pro pohyb na mole, ale i před fotoaparátem. Ukazuje, jak správně nastavit pózu, jak pracovat s výrazem obličeje a jak se přirozeně chovat před objektivem.

Barbora také klade velký důraz na péči o vzhled a zdravý životní styl, což je v modelingu nezbytné. Děti učí, jak se správně starat o své tělo, jak udržovat zdravou pleť a jak se připravit na profesionální modelingové výzvy. Její kurzy jsou zaměřené nejen na techniku chůze a pózování, ale také na celkový rozvoj osobnosti a budování sebedůvěry, což dětem pomáhá i mimo svět modelingu.